8. 10. 2014

Vážení spoluobčané, milí Třeboňáci,

dovolte mi, abych Vás jménem kandidátky č. 10 – Společně pro Třeboň – Koalice Strany zelených a hnutí Občané městu, město občanům – pozval ke komunálním volbám, které se konají ve dnech 10. – 11. října 2014 (pátek, sobota).

Proč jít k volbám? Město Třeboň je město, které je  velmi bohaté na ekonomický majetek, kdy ve vlastnictví města jsou městské lázně, technické služby, městské lesy a rybníky a také čistírna odpadních vod. Bez investic do městského majetku jsou v ohrožení nejen pracovní místa, ale také celková ekonomika města. Je vhodné zdůraznit, že je třeba se o město Třeboň a jeho místní části řádně starat, rozvíjet ekonomický majetek a maximálně přispívat k udržení pracovních míst ve městě, neboť to vše podporuje místní ekonomiku a pomáhá místním podnikatelům a živnostníkům.

Stranou nesmí zůstat investice do místních komunikací a také řešení konkrétních problémů, na které občané poukazují! Chceme město pravdomluvné, bez napadání, konfrontací a urážení. To vše lze realizovat jen se silným mandátem! Jedinou autoritou, která rozhoduje o směru města Třeboně je volič, tedy Vy!

Dovolte mi, abych Vám nabídl kandidátku č. 10 – Společně pro Třeboň – Koalice Strany zelených a hnutí Občané městu, město občanům.Veškeré informace a volební program jsme se Vám snažili předložit celkem ve 3 volebních letácích a volebních plakátech. Zřídili jsme také webové stránky (http://trebon.zeleni.cz/) a také Facebook (Společně pro Třeboň), kde postupně uveřejňujeme informace z volební kampaně.

Jsem rád, že mohu být na kandidátce č. 10 – Společně pro Třeboň se svými spolukandidáty, kterých si velmi vážím. Jsou to spoluobčané, kterým není situace ve městě lhostejná a mají zájem pro město a jeho občany, tedy Vás, poctivě pracovat. Byl bych rád, kdybychom v těchto volbách získali od vás – voličů – silný mandát, který získáme tím, že na volebním lístku uděláte křížek u kandidátky č. 10 – Společně pro Třeboň.

Závěrem bych rád také sdělil, že naše kandidátka č. 10 – Společně pro Třeboň je zajímavá minimálně tím, že:

– máme jasné názory a jsme tak čitelní,
– na komunální úrovni působíme od roku 2006,
– jsme kandidátkou nejmladší, průměrný věk 41,3 let,
– na kandidátce máme pestrou profesní sestavu,
– máme chuť a energii pracovat nezištně a hlavně poctivě,
– nemá nikdo z nás v úmyslu se obohatit,
– netoužíme po veřejné moci,
– nejsme napojeni na žádné firmy a ani lobbisty,
– ve svém rozhodování jsme svobodní a odpovídáme pouze Vám, nikomu jinému,
– chceme pracovat a Třeboň – včetně místních částí – chceme všestranně rozvíjet.

Přeji Vám šťastnou volbu a hlavně vše dobré!

Za Vaši případnou podporu a případnou podporu Vašeho okolí Vám předem děkuji. Budeme dělat maximum, abychom Vás – voliče – nezklamali!

Za kandidátu č. 10 – Společně pro Třeboň – Koalice Strany zelených a hnutí Občané městu, město občanům.

S úctou

Jiří Vopátek,