18. 4. 2020

Jistě si vzpomenete na to, jak dnešní koalice ve městě (ODS, PRO Zdraví a Sport, TOP09) kritizovala minulou koalici ve volebním období 2014 – 2018 právě ve věci chybějících zaměstnanců, jejich odchodu z lázní apod. Politicky aktivní členka dozorčí rady Jana Grammetbauerová (ODS), které se tehdy o situaci zajímala, požadovala po tehdejším vedení lázní řadu podkladů a vše se také projednávalo na dozorčí radě lázní. Informace se poté „překrucovaly“ v Třeboňských novinách. A jaká je situace dnes?
Hned po nástupu výše uvedeného vedení odešli z lázní vynikající odborníci ze zdravotního úseku. Lázně tak přišly nejen o špičkové pracovníky, ale také o klíčové garanty v oboru podnikání lázní.
A to stále slyšíme, jak se lázně stabilizovaly příchodem výše uvedeného vedení, jak jim zaměstnanci nechybí a jak jsou všichni spokojení. Přitom dnes chybí na lázních zaměstnanci následujících profesí (stav k 14. 4. 2020):

Stav k 14. 4. 2020

Zdá se, že dozorčí radu lázní tento nedostatek pracovníků netrápí.
Složení dozorčí rady:
Ing. Zdeněk Kukačka – předseda (ODS); Prof. Jiří Masojídek (ODS); MUDr. Jiří Hladílek (PRO Zdraví a Sport); Václav Novotný (ODS); PhDr. Jaroslav Psík (ČSSD)

A to bylo za nás tolik křiku… Dnes to už asi „nikoho“ (?) nezajímá. Zvláštní ……

Jiří Vopátek, zastupitel města za subjekt Společně pro Třeboň
– 14. 4. 2020 –