7. 10. 2018

Vážení a milí spoluobčané,

dovolte mi, abych touto cestou a také formou Vám za náš subjekt Společně pro Třeboň co nejsrdečněji poděkoval za dvě věci:

1. že jste se zúčastnili komunálních voleb v Třeboni, že jste přišli a volili a volili jste tak, jak jste volili,
  2. že jsme u Vás našli tak obrovskou podporu, neboť náš subjekt č. 8 – Společně pro Třeboň – koalice Strany zelených, hnutí Občané městu a město občanům a České pirátské strany získal druhý (!!) nejlepší volební výsledek. Ze třech mandátů jsme posílili na pět (!) a doslova jsme tak převálcovali tradiční politické strany – KDU-ČSL (mají pouze 2 mandáty, 3 ztratili), ČSSD (mají pouze 2 mandáty, 2 ztratili) a hnutí ANO (mají pouze 3 mandáty, 2 ztratili).

Volebního výsledku, kterého se nám od Vás dostalo, si velmi vážíme. Rád bych dodal, že jsme v historii města Třeboně první, a to díky Vám, kteří po 8 letech v koalici (2010-2018) posílili (!!), což není vůbec obvyklé, neboť běžně koaliční strany v dalších volbách ztrácejí. Děkujeme Vám moc za to, že jste nám vyjádřili tak vysokou podporu, neboť nás to i nadále posílilo v tom, že to zkrátka děláme dobře.

Mohu Vám tak slíbit, že i nadále zůstaneme sví, tedy takoví, jací jsme! Budeme i nadále hájit zájmy Vaše! Hájit zájmy města! Chceme být i nadále s Vámi v kontaktu. Naše práce – ať už povolební vyjednávání dopadne jakkoliv – nekončí, jsme díky Vám výrazně posíleni a budeme vše dělat proto, aby se nám všem v Třeboni žilo dobře! Stále platí, že chceme dělat i nadále politiku hodnotovou a věcnou, nikoliv politiku mocenskou – založenou jen na funkcích a moci.

Volební výsledky jsou zde:

Ještě jednou Vám jménem naší kandidátky Společně pro Třeboň – koalice Strany zelených, hnutí Občané městu a město občanům a České pirátské strany co nejsrdečněji děkuji za Vaši podporu, které si velmi vážíme!

Byli jste k nám spravedliví! Vážíme si toho! A nebojte se, jedeme dál!

Vaši zastupitelé za náš subjekt:

Jiří Vopátek – 882 hlasů – Zelení

Petr Michal – 722 hlasů – hnutí Občané městu, město občanům

Filip Holzer – 634 hlasů – Zelení

Ondřej Prášil – 774 hlasů – Zelení

Jan Lukavský – 715 hlasů – Česká pirátská strana

S úctou, srdečným pozdravem a velkým poděkováním

Váš

Jiří Vopátek